Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "MĂ€rta galopperar" by Erika Eklund Wilson # eBook PDF Kindle ePub Free

MĂ€rta galopperar

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: MĂ€rta galopperar
  • Author : Erika Eklund Wilson
  • Release Date : January 09, 2009
  • Genre: Animals,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 5712 KB

Description

HÀstar, humor och hÀrligt lÀttlÀst!

”Jag har en hemlighet: Jag Ă€r rĂ€dd för hĂ€star! Konstigt att bara lukten av stall kan ge magpirr. Det Ă€r bĂ„de hemskt och hĂ€rligt pĂ„ samma gĂ„ng”I den andra delen av serien HĂ€star, upptĂ€cker MĂ€rta att det ibland Ă€r enklare med lĂ„tsashĂ€star. NĂ€r man ska galoppera till exempel. Men kanske kan man övervinna sin rĂ€dsla…

HÀstar Àr en nyproducerad, humoristisk serie som ingÄr i LÀtt-att-lÀsa. Böckerna handlar om MÀrta som börjar rida och hennes funderingar kring detta. De Àr underhÄllande till sin karaktÀr och beskriver kÀrleken till hÀstar, livet i stallet, kÀnslor och vÀnskap. NybörjarlÀsaren fÄr ocksÄ en del fakta pÄ köpet.

Böckerna Àr skrivna och illustrerade av Erika Eklund Wilson och kan lÀsas av sÄvÀl hÀstbitna som hÀstrÀdda. De vardagliga situationerna beskrivs med mycket vÀrme och igenkÀnningsfaktorn Àr hög. Böckerna Àr rikt illustrerade med roliga, uttrycksfulla och trÀffsÀkra bilder.

LĂ€s ocksĂ„ den första delen i serien HĂ€star, ”MĂ€rta börjar rida”, dĂ„ hon för första gĂ„ngen kommer till stallet och trĂ€ffar sin Ă€lsklingshĂ€st Julia.


PDF Books "MĂ€rta galopperar" Online ePub Kindle