Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "MĂ„ste du! (e-bok + ljud)" by Lotta Olsson ~ Book PDF Kindle ePub Free

MĂ„ste du! (e-bok + ljud)

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: MĂ„ste du! (e-bok + ljud)
  • Author : Lotta Olsson
  • Release Date : January 08, 2017
  • Genre: Kids,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 29622 KB

Description

Augustprisnominerade ord- och bildkonstnÀrerna Lotta Olsson och Maria Nilsson Thore ÄtervÀnder till Àlskade hasselmusen och jÀttemyrsloken i MÄste du! Ett vardagsfilosofiskt Àventyr med hög igenkÀnningsfaktor för unga (och Àldre) bilderboksslukare. Lika finurlig som Sven Nordqvists Nasse, lika tankfull som Nalle Puh!

”MĂ„ste du!” Varför sĂ€ger hasselmusen sĂ„ ofta sĂ„, tĂ€nker jĂ€ttemyrsloken, som just rĂ„kat spilla ut sin mugg med varm choklad och hoppsan, dĂ€r vĂ€lte visst vasen med blommorna ocksĂ„. Men nĂ€r jĂ€ttemyrslokens brorsdotter, den lilla myrsloken Mini, kommer pĂ„ besök gĂ„r det plötsligt upp ett ljus för honom vad hasselmusen faktiskt menar.

MĂ„ste du! Ă€r den tredje bilderboken om vĂ€nnerna i skogen, i serien- ”En myrsloksbok”, dĂ€r LĂ€mnad Ensam och NĂ„got lurt ingĂ„r sedan tidigare. En serie full med roligheter och klokheter, dĂ€r det mesta utspelar sig i hasselmusens mysiga kök med syltkakor, hallongrottor, tigerkakor och andra smaskigheter. NĂ€stan som om Sjumilaskogen har flyttat in i köket …

LÀs mer om jÀttemyrsloken och hasselmusen i tidigare utgivna kapitelböckerna som nu finns i mjukband: Konstiga djur, En annan resa och Meningen med Livet.


PDF Ebook Download "MĂ„ste du! (e-bok + ljud)" Online ePub Kindle